70 Bitches (9 weken)

Het ziet er naar uit dat wij ondertussen 2 bitches in huis hebben. Ik ben benieuwd of Felice Zahra de loef zal gaan afsteken in de toekomst. Zolang Zahra nog niet gesteriliseerd is, zal zij wel de opperbitch blijven.

Arme Ishoe, hij heeft het zwaar en zal het nog veel zwaarder gaan krijgen vrees ik. Nu al wordt hij achterna gezeten door een klein ADHD poesje van slechts 9 weken met een heel erg hoge rug en een vreselijk dikke staart. Hij is nu nog sneller dan zij, maar dat zal niet lang meer duren. Nog maar kort geleden was het andersom. Felice vluchtte dan onder het kastje en durfde er niet meer onderuit want Ishoe zat vlakbij op de loer. Zodra ze haar koppie liet zien, sloeg hij toe. Nu laat ze hem alle hoeken van de kamer en het hele huis zien. En wanneer Felice klaar met hem is, doet Zahra het nog eens dunnetjes over. Toch blijft hij lief tegen de beide dames. Alleen wanneer Felice het met spelen te bont maakt, houdt hij haar vriendelijk maar ferm vast en gaat op haar koppie liggen. We horen dan een gesmoord, ernstig gepiep onder zijn vacht uit komen en zien haar achterpootjes tevergeefs heel hard spartelen. Ik grijp niet meer in, ze moeten het echt zelf zien te regelen.

‘s Avonds ben ik het vaak meer dan zat en sluit ik ze alle 3 in de kittenkamer met een dienblad vol lekkere hapjes op. Een paar uur later haal ik Ishoe eruit zodat hij rustig bij Jem in bed kan gaan slapen. Wat blijkt? Meneer is naar de koude vensterbank verbannen en heeft reuzehonger. Het eten is niet op maar blijkbaar heeft hij niet mogen eten en alleen op de vensterbank achter het gordijn mogen zitten.

Gelukkig is het niet altijd ruzie hier. Sinds Felice op de bank kan klimmen, zie ik ook regelmatig een kluwen fluweelvacht op, onder en tegen elkaar liggen slapen.


Felice kijkt graag tv.

3 thoughts on “70 Bitches (9 weken)

  1. Sphinx mag soms ook niet eten, hij zit dan van een afstand te kijken hoe de andere twee alles opeten. Hij is ook zo ontzettend lief. Nou ik wens je nog veel plezier met de dames pennewip.

Comments are closed.