395 Ishoe 2014

Toen ik een tijdje terug weer foto’s van Ishoe kreeg, zag ik iets onbestemds. Iets wat ik vaag herkende. Ik vroeg aan Shekhinah hoe het met hem ging en of hij misschien iets afgevallen was. Iets inderdaad. Niet veel maar genoeg om toch even aandacht aan te besteden. Ishoe is natuurlijk ook al 9 dus maar even een bloedonderzoekje voorgesteld. De volgende dag zat ze met hem bij de dierenarts. Verdorie nog! Weer foute nierwaardes. Shekhinah en ik hebben overlegd en ik heb haar Threelac (Amerikaans probioticum) opgestuurd. Daar normaliseerden zijn nierwaardes de vorige keer tot ieders verbazing van.

Het is ongelooflijk maar het is weer gebeurd. Na 2 maanden Threelac zijn Ishoe’s nierwaardes weer normaal! Jaren terug kon ik het nog onder “misschien toeval” scharen. Nu niet meer. Het is gewoon een fantastisch middel wat lichaamsprocessen helpt te normaliseren. *blij* en trots op “mijn” menneke en zijn fantastische vrouwtje.

Deze foto kreeg ik opgestuurd terwijl ze bij de dierenarts op de uitslag van de 2e bloedtest zaten te wachten.

null