393 My Cat from Hell

My Cat from Hell. Het kan zo simpel zijn. Al 4 seizoenen kijk ik mee met Amerika en ik maak er een sport van tijdens de uitleg over de probleemkatten, zelf met oplossingen te komen. Ik vind Jackson fantatisch. Nu zijn er genoeg sites waarop deze serie gratis zonder downloads worden aangeboden. Een popup blocker kan zinvol zijn.

Een ‘must’ voor iedere bengalenfokker. Want we weten allemaal, ze zijn niet altijd de makkelijkste. We krijgen allemaal te maken met divers probleemgedrag van geplaatste kittens. Maar ook een eye-opener voor iedereen met een ietwat problematische kat of als je je kat gewoon wat beter wil leren begrijpen.

Wil je als fokker of als liefhebber meer leren over kattengedrag en probleemgevallen mogelijkerwijs kunnen aanpakken? Kijken! Vanaf seizoen 1 aflevering 1 t/m seizoen 4 aflevering 10 (en verder want seizoen 4 is nog bezig).
Aanrader. Echt waar!
De laatste aflevering was helaas te belachelijk voor woorden maar geloof me, er zitten in de volledige serie echt katten bij waarbij je je op je hoofd krabt.

Hier kan je het zelf gaan zien.
My Cat from Hell online bekijken
. Het kan even zoeken zijn welke link zonder download is. Er staan per aflevering meerdere mogelijkheden.

Voorproefje bekijken? Dat kan via dit logje.

One thought on “393 My Cat from Hell

  1. Pingback: 381 Mufasa and Jackson | Ifness

Comments are closed.