381 Mufasa and Jackson

Mufasa en Jackson: Waarom bengalen niet zonder vriendje kunnen!

Ik heb dit stukje uit de serie My Cat from Hell online gezet voor alle mensen die het bengalenvirus hebben. Bengalen zijn geen makkelijke katten. Bengalen hebben uitdaging nodig. Bengalen hebben begeleiding nodig. Maar het allerbelangrijkste: bengalen hebben een (bengalen)vriendje nodig om hun dagelijke energie kwijt te kunnen. Jackson zorgde ervoor dat Mufasa uitdaging en begeleiding kreeg. Om het af te maken had ik graag gezien dat hij een vriendje voor Mufasa had voorgesteld.

Dit is de reden waarom ik nooit kittens heb verkocht naar een thuis waar ze enige kat zouden zijn. Ik heb wel een paar “probleembengalen” in een thuis geplaatst waar ze alleen zouden blijven. Maar pas na zeer zorgvuldig observeren, de kat van gort tot haver kennen en eindeloos overleg met de nieuwe eigenaren. Zowel Ishoe als Saphiera konden wegens diverse redenen niet meer samen met een andere kat. Een bengaalkitten zonder passend actief vriendje is i.m.o. zielig en vragen om o.a. onderstaande gedragsproblemen op de lange duur.

Zelf alle afleveringen gratis en zonder downloads bekijken? Dat kan via dit logje.