66 Haar eigen gang (7 weken)

Felice gaat steeds meer haar eigen gang.

Zo zijn we haar constant kwijt. Ze gaat muistil de trap op, meestal half via de antival-doek, gaat dan het kattenluikje van de tussendeur door en verkent de rest van het huis op haar eigen onverschrokken manier. Ik kan me dit nog wel herinneren van het 2004 nest, maar die waren echt een weekje ouder toen ze dit durfden en deden! Die begonnen met 1 of 2 treden om dan vervolgens luidkeels te roepen dat ze niet verder en niet terug durfden.

Ze begint de zindelijkheid ook langzaam door te krijgen. Ik heb de top van de kattenbak eraf gehaald en dat deed het hem.

Wat verder opvalt is dat ze net als Ishoe, de rundvlees Whiskas vleeszakjes vindt stinken. Deze variant uit de combidoos wordt het minst gegeten. Alleen Zahra eet de saus en de rest laat ze staan. Bij Ishoe en Felice triggert het alleen maar de graafreflex. Dan staan ze samen om het bakje vlees te graven en te krabben. Vervolgens pakt ze haar eigen bakje voer bij de rand in haar bek en vertrekt met bakje ergens anders naar toe. Dan pas kan ze lekker eten. Het liefst in het bakje zittend want dan kan ze er beter bij.

2 thoughts on “66 Haar eigen gang (7 weken)

  1. Wat is het een portret ook he, kleine mooie lieve donderstraal 😀
    Maar Ishoe en mams mogen er ook wezen 😉
    Hier heeft alle soorten vis en gevogelte van Gourmet en Whiskas de voorkeur. Alleen Buffy vreet alles wat je onder dr neus douwt 😀

  2. Wat een lekker ondeugend ding is Felice geworden zeg! Het is onvoorstelbaar dat zo'n kleine muis zo kan groeien en kan veranderen in een prachtige kat 8)
    Ik heb genoten van de foto's!
    Sharon.

Comments are closed.