51 Foto’s

Wat een hompie is het toch. Ze weegt ondertussen 300 gram en ik weeg al een paar dagen niet meer elke dag. Af en toe is ze in de bench beneden maar Zahra vindt dat niet altijd een goed plan en sleept haar dan weer de (open!) trap op naar de kittenkamer. We zullen het beneden zijn langzamer opbouwen.

4 thoughts on “51 Foto’s

  1. Wat een schatje is het. Om op te vreten.. Volgens mij heeft ze een mooie tekening he? Ik ben benieuwd hoe ze opgroeid. Wat vind Ishoe er nu van als ze beneden in de bench is?

  2. Zo te zien gaat dit een beauty worden (een mooie marble patroon). Ik ben benieuwd hoe ze verder uitgroeid en wens jullie voor nu heel veel plezier met haar en ben blij voor jullie dat het goed met haar gaat

  3. Wat een prachtige meid! Complimenten dat je alles zo eerlijk en open in dit dagboek beschrijft, dat geeft andere fokkers (en bengalenliefhebbers) herkenning en een soort 'troost dat zij niet de enige zijn die dit meemaken.
    Heel veel geluk met de kleine Felice; dat moet haast wel goedkomen met zo'n mooie naam :-).
    Groetjes, Jolanda (alias nagainnua op het bengalennetwerk).

Comments are closed.