50 Stap 4 (2 weken)

Voor het eerst beneden in de woonkamer op vijandelijk -Ishoe- terrein. De spannendste foto’s heb ik helaas moeten laten gaan, ik was te druk mijn handen klaar te houden om in te grijpen. 1 keer was het nodig. Zahra was niet geheel op haar gemak maar toch nog redelijk relaxed.
Nadat het moeder-baby-grut weer naar boven was, moest Ishoe zich even laten gelden en stapte op hoge poten al schreeuwend door de woonkamer: “En zo zie je maar weer dat ik door mijn jarenlange ervaring en intensieve speurwerk, ook deze zaak weer tot een goed einde heb gebracht”, om maar eens met de woorden van de Politie Hoofdcommissaris (Ishoe) van Ernst en Bobbie te spreken.

2 thoughts on “50 Stap 4 (2 weken)

  1. Hoe is het mogelijk he, zo'n stoere kater bang voor zo'n klein hummeltje 😀
    Redney was precies eender met Buffy en Jessie, ogen zo groot als steelpannetjes, blazen en zoeffffff 😀

Comments are closed.