28 23 dagen

10 november 2005. Rond die datum staat het hopelijk allemaal te gebeuren. 10 november. Nog maar een dag of 23. Zo kort eigenlijk nog. Of toch nog zo lang?

Nog maar 23 dagen grommende grauwende ruzie in huis.
Nog maar 23 dagen Ishoe van haar afplukken omdat het vechten menens aan het worden is.
Nog maar 23 dagen een klagende Zahra omdat zij het zat is.
Nog maar 23 dagen elke dag bezorgd zijn omdat ze zo slecht eet.
Nog maar 23 dagen bang zijn dat dat kleine beetje wat erin gaat, er gelijk weer uit komt.
Nog maar 23 dagen op jacht naar telkens ander voer.
Nog maar 23 dagen van elk een zak kopen.
Nog maar 23 dagen hopen dat ze dat dan wel lekker vindt.
Nog maar 23 dagen op elk leeg plekje in de kasten geopende zinloze zakken kattenvoer.
Nog maar 23 dagen een keer of 10 per dag bij haar gaan zitten met dat handje vreselijk duur voer.
Nog maar 23 dagen die keer of 10 per dag smeken of ze ajb wat wil eten. Ach, dat is nog maar ongeveer een keer of 230. Dan valt het nog wel mee.

Wat staat ons nog te wachten? Wat gebeurt er wanneer de kittens er zullen zijn? Echt van een leien dakje ging het vorige keer niet. Zeker niet in het begin. Hoe gaat Ishoe reageren? Of beter nog: hoe gaat Zahra op Ishoe reageren? Hoe gaan we dat straks doen? Zahra in de kittenkamer met kittens voor de rust en Ishoe huilend voor de dichte deur? Moet Ishoe dan weer bij ons slapen?

Ik kan me nu wel van te voren zorgen gaan zitten maken, maar we moeten eigenlijk maar zien hoe het gaat lopen. Gelukkig heb ik een echtgenoot die regelmatig ook nog wel een zinnige oplossing voor een schijnbaar hopeloos probleem weet, dus we houden gewoon de fingers crossed en wachten geduldig af.

6 thoughts on “28 23 dagen

 1. Ik was nog niet klaar 😐
  Spannende tijd weer voor je, de laatste loodjes wegen het zwaarst he 😉
  Als je het nog steeds leuk vind kom ik wel een keer aanwaaien. De tijd ontbrak me ervoor, maar die tijd moet ik maar is maken. wil toch je prachtige katten een keertje zien!

 2. hoi ilo
  ik heb net alles zitten lezen …van de vakantie sies tot de aankomende bevalling van Zahra …ben erg benieuwd naar de foto's van de hummeltjes !En hopen dat alles natuurlijk goed verloopt …das het allerbelangrijkst .
  ook de info over hoe de kittens groeien ga ik eff opslaan ,aangezien we zelf als de tijd daar is met onze Nevada een nestje willen nemen .
  En alle verhalen op het net over bengalen zijn niet gelogen ..tis een HEEL apart ras .Zou niet meer zon der haar kunnen ,maar we zitten wel eens met ons hoofd te schudden als ze door de huiskamer dondert en weer iets nieuws vind waaar ze op kan springen klauteren etc. onder luid gemiauw!!
  succes
  groetjes joyce

 3. hoi ilo ,
  zit net het verhaal over zahra en haar zeer moeilijke bevalling te lezen ….we duimen hier voor jullie .
  Ja het gaat een stuk beter ..na een x aantal weken op rc hyperallergenic werd haar ontlasting met de dag vaster en na zeker een week of 7 op rc zijn we heeeeel langzaam over gaan mixen naar iams ,wat in eerste instantie goed ging tot we zeg maar op half rc /half iams zaten en ja hoor weer spetterpoep ..dus in overleg met da zijn we terug op alleen rc en dat was na 3 dagen alweer vaste ontlasting !En nu gooien we Diablo en Gizzmo ook over op RC want ander zit je met verschillende bakkies voer en dat wordt zo'n gedoe .
  Heb eff geduurt alles bij elkaar ,meerdere malen op me knieen voor de kattenbakken gelegen als ze op de bak ging om te kijken hoe et eruit zag ….
  Maar nu gaat het goed en das t belangrijkst !!
  Nu maar hopen dat het bij jullie ook allemaal goed komt
  succes en sterkte
  groetjes joyce

Comments are closed.