295 Onzekerheid

Het gaat allemaal erg moeizaam met de herplaatsing van Saphiera. Ik kreeg al snel berichten dat ze niet at en niet dronk. Ze bleef wel op de bak gaan maar het zat me niet lekker. Vandaag toen dat nog steeds zo was, ondanks alle tips die ik kon aandragen, ben ik even langs gegaan. Ik had een bench bij me, vol met allerlei lekkers, nog meer speeltjes van thuis, een borstel die ik nog even flink over de katjes hier gehaald had, en nog veel meer.

Saphiera was compleet alert, oogte absoluut niet ziek of uitgedroogd. Anders had ik haar accuut weer meegenomen natuurlijk. Ze was uiteraard erg blij me te zien. Ik mocht haar aan alle kanten kroelen en doen. Van de lekkere hapjes heeft ze hier en daar wat gesmikkeld. Van het eten wat ik al eerder had meegegeven, at ze inderdaad niet. Ook van hun eten at ze niet. Ik heb alles achtergelaten, haar liefdevol maar “streng” toegesproken. De tijd zal leren (lees de komende dagen) of ze hier een ‘boost’ van heeft gekregen en daar gaat eten of dat het echt lag aan het feit dat ik er weer even was.

Nobody said it would be easy. 🙁

Nog een foto van hier thuis. Dik onder de invloed van Clomicalm lukte het af en toe best wel even. Heel even…