215 Te huur

TE HUUR:

In Cattery Ifness te omg. Utrecht.

Deze sfeervolle en lichte vrijstaande woning ligt in een rustig straatje nabij het bruisende gezinscentrum. De volledig gestoffeerde en gemeubileerde woning is van alle gemakken voorzien. De huurprijs is inclusief kost en inwoning, en gratis poetsvrouw. Deze poetsvrouw komt meerdere keren per dag langs en zal ook voor het natje en het droogje zorgen. De woning is voorzien van een inpandig toilet. De royale woonkamer op de begane grond bevat genoeg speelruimte met mooi vrij uitzicht en verstopplekken. De drie prima slaapkamers bevinden zich op de eerste en tweede verdieping. De woning is traploos ingedeeld, dus de klimconditie blijft volledig op niveau. Er is ouderwets veel bergruimte beneden in de inbouwkast, die via een natuurlijk verloop overgaat in ouderslaapkamer en vide. Tenslotte nog de gezellige zonnige inval op het zuiden. Indien gewenst, kunnen er luiken neergelaten worden voor wat meer privacy.

INDELING

Begane grond:

Entree, open hal met toegang tot de lichte ruime woonkamer met metalen vloer. Eenvoudige keuken van alle gemakken voorzien. Net en ruim toilet.

Eerste verdieping:

Ruime ouderslaapkamer aan de achterzijde voorzien van slaapgedeelte op gezellige vide. Tweede slaapkamer tevens aan achterzijde, voorzien van zachte stof op vloer en muur.

Zolderverdieping:

Derde slaapkamer aan de voorzijde, voorzien van een extra zacht kussentje met wijds panorama uitzicht.

Tuin/terras:

Zonnige en verwarmde buitenplek die men onder begeleiding mag betreden. Er woont hier wel een buurvrouw die, naar gelang haar humeur, u zal wassen of achterna jagen. Het dakterras is voorzien van een uitstekende zachte lounge-plek in de vorm van een authentiek babymatras.

BIJZONDERHEDEN

– Nabij het gezinscentrum.

– Vrij uitzicht vanuit alle kamers.

– In 2007 is het buitenschilderwerk uitgevoerd.

– In 2008 is de woning geheel cascomatig gerenoveerd.

– De woning is geheel voorzien van automatische beluchting.

– Een bouwkundig rapport ligt bij ons op kantoor ter inzage. Geen groot onderhoud noodzakelijk.

– De woning is voorzien van goede sloten en daarmee goed beveiligd.

– De woning is voorzien van veel bergruimte.

IN HUURPRIJS INBEGREPEN

– Kost en inwoning.

– Verwarmingskosten.

– Volledig gemeubileerd en gestoffeerd.

– Gratis poetsvrouw.

AANVAARDING

In overleg, indicatie december 2008 VERHUURD!

Even voor de duidelijkheid; Pebbles heeft blaasgruis maar nu ze misschien zwanger is, kan ik niet veel meer doen dan met natuurlijke middelen haar conditie te verbeteren. Ze is er absoluut niet ziek van en voor een poes is het gelukkig niet levensbedreigend. Voor een kater is blaasgruis, wegens anatomische redenen, een acute noodsituatie waarbij je onmiddellijk moet ingrijpen. Voor een poes, zolang ze zich niet ziek gedraagt, is het met name alleen maar lastig. Het enige wat je aan Pebbles merkt, is dat ze constant op de bank plast. Daarom kan ze niet los beneden zijn wanneer ik er niet bij ben. ‘s Nachts zit ze met Zahra vrij op de bovenste verdiepingen. Omdat ik haar niet overdag ook steeds daar wil isoleren, hebben wij voor haar deze oplossing gevonden. Wanneer ik niet aan het werk ben en beneden zit, mag ze natuurlijk gewoon los lopen.

4 thoughts on “215 Te huur

  1. Whahaha ik kreeg later pas door dat het niet om jullie eigen woning ging .Ziet er erg gesjellie uit dat "huis" van Pebbles. Leuk heb je dat gedaan.
    x Cissy

Comments are closed.