216 Geen kerstbabies

Geen kerstbabies helaas. Pebbles is krols en mag het vanaf vandaag nogmaals proberen. We duimen dat het deze keer wel gaat lukken!
Pebbles is ons persoonlijke experimentje. Ze is een sparble, een mengvorm tussen spotted en marble. Van deze mengvormen is vererving niet helemaal duidelijk. We gaan er van uit dat ze genetisch een echte marble is maar helemaal 100% zeker is het niet. Vanwege haar open patroon, kan ze heel veel voor de marble variant betekenen. Hoe dan ook, het zal een spannend nest worden!

Wegens omstandigheden zal Pebbles nu nog niet naar een marble kater gaan. Macho is een weloverwogen keuze geweest. Hij heeft prachtige rozetvorming en draagt bewezen marble. Daarnaast is hij een ervaren gentleman. Verwachting: een nest met spotted en marble kittens begin 2009.

One thought on “216 Geen kerstbabies

  1. Aaaah wat jammer nou…Nou niet getreurd, komt wel goed 🙂 er komen heeeeeeeele mooie beebie katjes 😉

Comments are closed.