205 Twee achterblijvers

Onze twee dames, de achterblijvers vanaf volgende week. De één bitchy maar oh zo aanhankelijk naar mij toe. De ander onaanhankelijk haar eigen gang gaand. Wanneer wordt ze nou eens krols? Ik ben zo benieuwd of ze na een dracht en bevalling net zo’n transformatie als Zahra door gaat maken. Natuurlijk mag elke kat haar eigen karakter hebben, maar ik kijk er wel naar uit. Ze is me net iets te zelfstandig, iets te ik wil alleen maar eten van je.


Zahra


Pebbles

One thought on “205 Twee achterblijvers

  1. Wat een goed nieuws dat Ishoe een plekje heeft gevonden! En wat fijn dat zijn nieuwe baasje ook mee denkt en jullie op de hoogte wil blijven houden. Probeer de laatste dagen dat hij bij jullie thuis is nog enorm van hem te genieten, geef hem maar heel veel knuffels namens mij en hopelijk gaat de "verhuizing" helemaal naar wens, kan hij wennen aan de nieuwe situatie en dat hij gelukkig mag worden op zijn nieuwe plekje.

Comments are closed.