204 Nieuw huis

We hebben iemand gevonden die het heel graag met Ishoe wil proberen. Liever gezegd, Cleo heeft Ishoe gevonden. Via mijn herplaatserssectie op de site. Na mail en telefonisch contact, is ze langsgekomen om met hem en ons kennis te maken. Dat verliep allemaal erg goed. Ishoe was geïnteresseerd en gebruikte zijn ruwe tongetje om haar een beetje verder te leren kennen. Hij weet nog van niets, maar alle voorbereidingen zijn in volle gang. Eerst wordt haar huis Ishoe-klaar gemaakt en het één en ander broodnodige kattenspul aangeschaft. Er wordt daar in spanning afgewacht.

Er wordt hier met een dubbel gevoel afgewacht. Natuurlijk zijn we opgelucht. Natuurlijk zijn we blij. Maar natuurlijk zijn we ook erg verdrietig. Toen ik Jem vroeg wat hij van Cleo vond, zei hij: “Ja, aardig… maar eigenlijk kan ik haar missen als kiespijn.” Er zal hier nog menig traantje gepinkt worden, niet alleen door Jem. Maar zoals ik al eerder aangaf, is zijn geluk ons meer waard dan ons eigen verdriet.

Wat heel erg fijn is dat er meegedacht wordt, dat Cleo zelf met suggesties komt die ik ook al in mijn hoofd had. Dat ze lid is geworden van het bengalenforum en beloofd heeft, ons op de hoogte te houden.

Wordt vervolgd dus…

3 thoughts on “204 Nieuw huis

  1. Ik weet dat je nog boos op me bent maar ik ben heel erg blij voor jullie en hoop dat het allemaal goed gaat.

  2. Rita, ik ben niet boos. :-)) We hebben het alleen niet goed kunnen uitspreken en dat vind ik jammer.

Comments are closed.