206 Campagne voeren

Nu alles in kannen en kruiken is, en Ishoe aanstaande zaterdag gaat verhuizen, kan ik het ook wel eerlijk vertellen. Je moet er wat voor over hebben, maar dan komt het ook allemaal goed:

De advertentiecampagne voor Ishoe:

Je schakelt hier en daar wat contacten in. Je pleegt een belletje hier, een mailtje daar. Je trekt aan wat touwtjes. Je casht eens de witte voetjes in, die je in de loop van de jaren hebt verzameld. Alles wordt plotsklaps vanzelf allemaal voor je geregeld.

Nadeel van zo’n groots opgezette campagne: je trekt ook het verkeerde publiek. Deze dame kreeg er lucht van en stond erop hem onmiddellijk, stante pede, à la minute, in haar harem op te nemen. Nou, dat dacht ik niet! Dat gesjouw en getrut met beestjes als modeverschijnsel, daar doet Ishoe niet aan mee!


5 thoughts on “206 Campagne voeren

  1. That is sooooo funny! I actually got a picture of the blog of a fellow breeder, and used the "newspaper" one and sent it to her. She totally believed her cat was in the paper and was completely stunned I had "found it". She never noticed the newspaper says "1985"! What a hilarious thing to do!

  2. Gelukkig spreken we hier een ook mondje Engels ;-)) Leuk dat je je collega fokster in de maling hebt kunnen nemen.

  3. Ik ben zo ontzettend gewend na 7 jaar om alles in het engels te doen dat ik af en toe in mijn ethusiasme (spel ik dat goed?!?) vergeet dat ik ook nog nederlands spreek:)
    Anyway, het was een giller bij menig fokker waarbij ik hun kat of in de krant of op de voorpagina van Vogue had gezet:)

Comments are closed.