153 Tom en Jerry

Er speelde zich laatst een aflevering van Tom en Jerry in de kattenren af. Alleen deze keer liep het voor Jerry helemaal niet goed af. Ishoe bekeek de aflevering aandachtig maar voelde niet de noodzaak zich ermee te bemoeien. Of Jerry uiteindelijk toch nog wist te ontsnappen, is me niet helemaal duidelijk geworden. Wel duidelijk was dat hij maar een kleine overlevingskans had te zien aan het bloed op Zahra haar bekkie.


2 thoughts on “153 Tom en Jerry

  1. Vanmorgen lag er een dood baby konijntje tussen mijn rozen. Puck was weer eens op jacht geweest. Het jagen blijft ze in het bloed zitten he….:/

  2. Heel toevallig, door Google, kwam ik op deze site…wat een prachtige site heb je. Zelf heb ik geen Bengaal, maar twee gewone maar lieve huiskatten.
    Wat een bijzonder mooi ras is het, prachtige vachttekening…door hier te lezen ontdek ik dat het ook lieve katten zijn.
    Mooie foto's en leuk geschreven.
    Groetjes Loes

Comments are closed.