113 Alles in 1 keer

Als ik even mijn frustraties mag uiten en een warrig log mag neerplempen?

Gisteravond mocht ik Ishoe weer ophalen. Hij had goed geplast en was erg nerveus dus op naar huis! Dieetvoer en medicatie stond al voor me klaar. Toen ik hem ophaalde heb ik het ook nog even over Zahra gehad. Die verloor gisteren bloederige afscheiding maar was nog wel tierig. De da vroeg het me even aan te kijken maar echt lekker zat het me niet.

Vanmorgen, Ishoe zit binnen 10 minuten 3 keer op de bak en er komt niets! De laatste keer 1 drupje. Het was dus weer mis. Om 09.00 uur heb ik hem weer gebracht en achtergelaten. In alle consternatie ben ik vergeten voor Zahra te informeren. Mijn eigen vertrouwde da was er vandaag weer en ik wilde het even met haar overleggen. Thuisgekomen bel ik dus naar de praktijk. Na mijn uitleg moet ook Zahra onmiddellijk komen om nagekeken te worden. Nou, om een lang verhaal kort te maken. Ze moest blijven en wordt gesteriliseerd omdat de da het ook niet vertrouwde.

Ishoe was inderdaad weer verstopt, nu wordt er gekeken met een foto of een echo of er soms een steentje zit wat je met het catheter makkelijk wegduwt maar dan natuurlijk weer snel in de plasbuis zit. Het catheter moet er een dag of 2 inblijven, dus ik ben hem nog wel een paar daagjes kwijt.
Zahra mag ik straks weer ophalen.

Mag het dan ajb heel snel gewoon weer allemaal goed gaan, zonder zorgen, zonder stress?Dierenkliniek de Beemd

4 thoughts on “113 Alles in 1 keer

 1. Jeemig meid, je krijg thet ook allemaal wel tegelijk he? Hou je taai hoor, we denken hier aan je!

 2. Het blijven zorgenkindjes….Positief blijven hoor!!! We denken aan je,
  liefs, Ellie

 3. Zahra had inderdaad baarmoederontsteking en cystes in baarmoeder. We zijn op tijd geweest! Ik ben vandaag na Ishoe brengen nog 3 keer bij da geweest en elke keer hoorde ik Ishoe huilen achterin. Hij hoorde me en wilde naar huis. Later vertel ik wel meer. Zahra is nu thuis, eerst zonder kap en toen weer terug naar da voor aanbrengen van de kap want alleen kreeg ik het niet voor elkaar. Later meer!

 4. Hoi Ilojem,
  Wat een ellende, en dat allemaal zo op elkaar !
  Ik hoop dat Ishoe snel mag opknappen, en dat je hem lekker mee naar huis mag nemen, dit keer voorgoed.
  Met Zahra zal het binnen een paar dagen ook wel weer beter zijn, kan me voorstellendat ze die kap vreselijk vind en daardoor huilt, dat doet geen goed aan je moeder/poezenhart hé, zo'n liefje waar je ontzettend van houd, zo horen huilen.
  Ilo, véél sterkte, dikke knuffel, en hopelijk gaat alles weer snel zoals het hoort met je kindjes.
  Zoen, Veronique

Comments are closed.