92 Plaatsing

Na lang wikken en wegen en tot de conclusie komen dat het gewoonweg niet meer ging, hebben we Felice geplaatst op een plek waar zij hoogstwaarschijnlijk gelukkiger dan hier zal worden. Ik heb mijn uiterste best gedaan maar soms gaat het niet en moet je keuzes maken…

7 thoughts on “92 Plaatsing

 1. Wat jammer zeg dat het niet ging. Maar uit jouw logs spreekt zoveel liefde voor je katten, dat ik ervan overtuigd ben dat je het goed overdacht hebt. Al blijft het natuurlijk moeilijk…Succes ermee

 2. Ach wat jammer nou, hopelijk wordt ze inderdaad gelukkiger waar ze nu is en kun je toch een beetje volgen hoe het met haar gaat? Hoe zijn de anderen nu ze er niet meer is? Sterkte, zal geen makkelijke beslissing zijn geweest!

 3. Rot hoor Ilo, zo'n beslissing neem je niet zomaar. Jou kennende heb je dit wel heel goed overdacht en voor haar heb je er goed aan gedaan met waar ze nu is. Maar het zal wel even stil en vreemd zijn zonder die dondersteen.

 4. Jammer dat je uiteindelijk toch deze keuze hebt moeten maken. Hoe is Jem er nu onder dat Felice er niet meer is?
  Maar ja soms moet je om de vrede in huis en voor de bestwil van je katten toch keuzes maken die je niet zo leuk vindt. Ik hoop dat ze een fijne plek heeft gekregen met ook lieve mensen wat ik ongetwijfeld aanneem. Misschien horen we nog eens af en toe hoe het met haar gaat.

 5. Ze is nog maar een paar dagen weg maar het was gelijk merkbaar hier. De onrust bij ons en de katjes zakt weg.
  Zahra begint weer te ontdooien en is weer veel bij me. Kusjes geven, spinnen, tegen me aan liggen zonder de stress dat een jaloerse Felice zich elk moment er tussenin kan werpen. Ze geniet van de onverdeelde aandacht die ze weer kan opeisen en bevestigt nogmaals voor mij dat ik de juiste keuze hebt gemaakt.
  Ishoe is wel een beetje in de war op zijn vaste koldermoment van de dag. Roepen en zoeken maar voor de rest merken we niet zo veel aan hem. Hij slaapt veel en heeft blijkbaar heel wat in te halen.
  Jem was toen we het hem vertelden wel eventjes aangedaan, maar zag ook wel in dat het niet leuk meer was. Voor haar, voor ons, voor de katjes. Hij is niet echt verdrietig zegt hij want Ishoe is zijn vriendje.

 6. Felice was een behoorlijk wervelwindje in huis, he? Jouw dagboek lezende 😉 ben er overtuigd van dat de kleine lieverd een ander schat van (een) mens(en) op de kop stelt 🙂 . Fijn dat Zarah zicht nu weer lekker thuis voelt en Ishoe, nou die komt ook nog wel weer daarachter hoe fijn het is als er zoveel aandacht op je af kan komen. En jij? Jij mag nu lekker diep doorademen.
  Het beste voor jullie en de katten!

 7. Joh!
  Ik ben er ook van overtuigd dat is het allerbeste is dan voor alle partijen, jij bent zeker niet over één nacht ijs gegaan, dat is wel duidelijk! Blijft ze wel een fokpoesje?
  Ik hoop dat je ons nog eens laat weten hoe ze het op haar nieuwe stekkie heeft, want vergeten doe je haar nooit meer natuurlijk!
  groetjes
  Irma

Comments are closed.