93 En nu…

Met Felice gaat het goed. Ze moet natuurlijk nog wennen en de katjes daar moeten aan haar wennen. Maar de verwachting is dat dat binnen een paar dagen echt zal gaan verbeteren.

Hier gaat het erg goed. Zahra begint weer helemaal te ontdooien en wil weer als vanouds bij me zijn voor heel wat spin- en kopjessessies. De laatste tijd zag ik haar eigenlijk bijna nooit meer omdat Felice zich er altijd tussen wurmde en Zahra daar zo genoeg van had. Verder wanneer Felice van zich liet horen, maakten Zahra’s moederinstincten haar erg onrustig en die stress is nu verdwenen. Ze heeft dan ook geen moment gezocht naar Felice.
Ishoe is wel een beetje in de war geweest, roepen en zoeken maar niets ernstigs. Eigenlijk alleen op zijn vaste koldermomenten rond een uur of 9 ‘s avonds.
Zelfs Jem is niet verdrietig. Zijn band met haar was toch minder dan hij dacht aldus zijn eigen woorden.

Zelf moet ik nog wel een beetje wennen. Ik maak nog elke avond automatisch 3 bakjes vlees klaar. Maar nu ik zie hoe Zahra ‘ongemerkt’ veranderd was en nu weer de oude wordt, weet ik dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Ook voor Felice. Als ze ergens op haar plek zal zijn, is het daar. Mensen die verstand van bengalen hebben, veel katjes om mee te spelen en meestal iemand thuis. Alle drie dingen die Felice heel erg nodig heeft.

3 thoughts on “93 En nu…

 1. Ik ben blij te horen dat de rust weer is weder gekeerd in Huize Ifness! Het lijkt me toe dat je een uitstekende beslissing hebt genomen, voor Felice, voor jezelf en voor Zahra en Ishoe! Heb je uberhaupt nog plannen om verder te gaan met fokken of ben je voorlopig even 'genezen'?

 2. Dat is voor jou zeker een opluchting lijkt me. De rust is terug, Felice heeft het goed. Dus jij hebt de juiste beslissing gemaakt.. Het blijft natuurlijk jammer, maar als het niet gaat is dit het beste dat je kan doen toch??
  Het was wel een prachtig katje hoor..(de anderen natuurlijk ook)
  Bianca

 3. Dit is dus de enige en allerbeste oplossing geweest!
  Nou, je laat het ons vast wel weten hoe het verder met haar gaat! Gelukkig hebben jullie ook weer rust in huis.
  groetjes
  irma

Comments are closed.