91 Raadsel

Felice is zeer druk met iets aan het spelen wat ik niet herken. Er zitten al heel veel nagel- en tandengaatjes in, is wit en heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op Felice. Met wat moeite pak ik het van haar af en bekijk wat er van over is.

Nouja!

Het is een verpakt condoom, maar wel 1 met een verpakking die ik al heel lang niet meer gezien heb. Uiterste houdbaarheidsdatum 2001! Ik heb werkelijk geen flauw idee waar ze die vandaan heeft gesnord. We zijn hier in 2002 komen wonen en sinds de komst van Jem in 1996 gebruiken wij al geen condooms meer…

Hoe kan dat nou???

11 thoughts on “91 Raadsel

 1. haha.
  Dat zijn nou typisch katten he ze halen de gekste dingen tevoorschijn.
  wat zal dat een raar gezicht zijn geweest zo'n eigenwijs bengalenmeisje met een condoom.:o
  Trouwens het muisje op de foto hebben wij hier thuis ook ze zijn er compleet verslaafd aan ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜ฎ

 2. Oh wat een giller! Wees blij dat Jem het niet gevonden heeft, anders had je het een en ander uit te leggen:P

 3. Nee hoor, dat valt mee. Trouwens Jem was erbij en moest erg lachen. Niet beschamend lachen maar gewoon hardop. Jem is niet zo moeilijk! ๐Ÿ˜‰

 4. Vermoedelijk heeft ze het ergens tussen de vloer gevonden.
  Als ze iets ruiken en ze willen het hebben krijgen ze het tussen het kleinste kiertje vandaan. Sphinx was ook eens luidkeels aan het grommen en wat bleek? hij had een gedroogde vis tussen de houten vloer vandaan gehaald die daar ook al lang moet hebben gelegen.
  Elastiekjes moet ik ook altijd goed opbergen want Cheetah vreet ze op. Die ruiken waarschijnlijk ook naar rubber.

 5. Elastiekjes zijn bloedlink. Als ze die inslikken reageert, het met het maagzuur en wordt het een harde klomp die zich in maag- of darmwand invreet, onzichtbaar voor rontgen en is een operatie de enige oplossing. Dan liever een verpakt condoom. 8)

 6. O, wat erg. Wat moet ik nu doen? Cheetah heeft zeker weten eens elastiek opgegeten. Maar ik heb nog geen vreemde symptomen gezien. Trouwens onze rode kater heeft eens een rolladenetje vanuit de afvalbak gejat en helemaal opggeten. Maar die kwam er in zn geheel een paar dagen later weer uit.

 7. Ojee, ik wil je niet ongerust maken! Dat was wat ik had begrepen maar bij jou ging het blijkbaar goed! Zolang je niets aan je katjes merkt, is er niets aan de hand. Het kan dus blijkbaar toch ook anders! Het spijt me dat mijn info onjuist was.

 8. Hahaha, die Jem! Die is er vroeg bij!! ๐Ÿ˜›
  Alle gekheid op een stokje: fijn, hรจ, van die gekke Bengalen. Mijn HTK kastraat doet nou nooit eens iets geks, maar toen Babooshka nog een ukkie was en ik voor haar nog een kattenbak in de keuken had, hoorde ik daar eens een vreemd geluid vandaan komen. Wat bleek: zij of Panter (want dร t doet hij wel) had wat vuile was door de gaten van de wasmand naar buiten gehengeld. Daar zat een slipje bij en dat was natuurlijk ook nog niet gewassen. En dus besloot BB het dan maar te begraven in de kattenbak.
  Had je trouwens niet toevallig net bezoek toen Felice met dit fijne gespreksonderwerp aan de haal ging? Onze vroegere hond heeft het nl. eens gepresteerd om een gebruikte maandverband uit de bedaalemmer te jatten en deze naar de woonkamer te brengen. Net toen mijn moeder bezoek had. ๐Ÿ˜ฎ

 9. Onze ukkepuk heeft het een keer klaargespeeld om een tampon tevoorschijn te toveren tot groot vermaak van de visite…… ๐Ÿ˜•

 10. Mijn bengaal (simba) heeft ook een slipjes fetisj. Hij gaat altijd bovenop de waslijn liggen,haalt alle knijpers er af met zijn bekkie en gaat er met de strings vandoor….. En de hond van de ouders van mijn vriend heeft het gepresteerd om het badkamer prullenbakje leeg te graven en ik vond hem even later zwaar kauwend op mijn maandverbandje…. JAKKKK

Comments are closed.