89 Oefenen


Al een paar dagen staat er een lege kattenbak in de woonkamer met zo’n raar wiebeldeurtje. Ik geloof dat het de bedoeling is dat wij allemaal gaan oefenen zodat we ook helemaal prive plassen op prijs gaan stellen.


Maar dan moet er natuurlijk niet zo’n snotneus even leuk willen doen zodat ik er niet meer uit kan!


Wraak!

8 thoughts on “89 Oefenen

 1. Wel leuk misschien om mee te spelen maar of ze het zo op prijss stellen om in hun eigen stank te zitten vraag ik mij echt af. Maar ja het is het proberen waard.

 2. Dat is wel grappig, ik had 2 kattenbakken met een deurtje ervoor omdat ik niet in hun stank wilde zitten, maar de katten ook niet, dus die gingen naast de bak plassen en toen hebben we het deurtje er maar weer snel afgehaald:) Ik heb een nu een geweldige kattenbak, het is in de vorm van een slakkenhuis, en de geur blijft zo in de kattenbak maar er zit geen deurtje in, ideaal!

 3. Als je het op wilt zoeken; het heet een Booda Dome. Google images heeft er zat van:)

 4. Wat een idee zeg die Booda Dome! Erg scherp hoor, werkt het echt met dat trapje enzo? Geweldig!
  Nee, ik heb ook niet de hoop dat het nog eens gaat lukken met dat luikje. Maar elk jaar een keer proberen he?

 5. Ach en als het je niet lukt heb je toch leuke fotos!! 😀
  Wel een idee om ze eraan te laten wennen zo. Ik ben benieuwd of het deze keer dan wel lukt…

 6. Het is al wel een tijdje geleden….maar waar kan je die booda dome nu kopen in nederland ????????????????

 7. Booda dome: niet te koop in NL voor alsnog. Via Ebay of toch in buitenland bestellen. Maar verzendkosten zijn mega omdat het ding zo groot is.

Comments are closed.