82 Felice-en

Sinds vandaag hebben wij dankzij Jem weer een nieuw werkwoord in huize Ifness: felice-en. Wat zo veel betekent als ‘veel stoute dingen doen die echt niet mogen’. “Mamma!! Felice is weer aan het Felice-en!

We houden hem erin.

(Het papiertje hangt weliswaar om een heel andere reden op deze stekker)
Felice toch! Er staat toch duidelijk NEE!

8 thoughts on “82 Felice-en

  1. Kijk, zolang je de jongedame nog niet hebt geleerd om te lezen, blijft ze natuurlijk "fliesen!". Kunnen we het ware verhaal te horen krijgen waarom dat briefje dan wel op het snoertje hangt? Felice-en, om je rot te lachen! Ik vind dat Jem's nieuwe werkwoord een plaatsje in de dikke van Dale verdient. Het grote dictee: "Gisteren zijn we naar de speeltuin geweest en hebben ontzettend gefeliced!" Klinkt lekker, vind ik helemaal goed. Way to go Jem!

  2. Dat briefje hangt daar omdat dat het snoer is waar het antwoordapp. aan hangt. Wanneer die zijn stroom verliest moet ik de uitgaande boodschap opnieuw inspreken. Helaas heeft onze stofzuiger een vrij kort snoer en werd die stekker er constant uitgehaald voor een stroomplekje om verder stof te zuigen…

  3. Wat een prachtige foto. Je hebt echt prachtige katten. Heb al wel gelezen dat het geen ras voor mij is maar via jou log kan ik er toch van genieten. 😉 Je hebt vast de goede beslissing genomen. Als je twijfelt krijg je later vast spijt.
    Bianca(telefoonklep)

Comments are closed.