80 Fokpoesje zoekt huis (12 weken)

Cattery Ifness heeft een veelbelovend marble showwaardig fokpoesje beschikbaar van nu 12 weken.

Haar ouders zijn:

X
Cheetahsden Gryphon X Lopend Vuur Zinniz of Ifness (Zahra)

Lang heb ik gedacht haar zelf te houden, maar op dit moment weet ik nog niet of ik wel door wil gaan met fokken en zo ja op welke schaal. Felice is een prachtig poesje met veel potenties en ergens is het zonde wanneer ze om deze reden misschien van de fok wordt uitgesloten. De cattery die eerste keuze had, heeft haar gezien en is het met me eens. Zij moet echter keuzes maken en zal haar niet nemen. Dat begrijp en respecteer ik.

Ik zou Felice graag in een verantwoord fokprogramma zien, maar als ik haar als gelukkig huisdier kan plaatsen, dan is het uiteindelijk ook goed voor mij. Voor mij geldt een goed huis voor haar als belangrijkste.

Felice zal in mijn ogen het gelukkigst worden in een levendige kattengroep waar ze haar eigen vriendinnetjes kan uitkiezen die haar ook een beetje in toom houden. Ze is een lief pittig poesje wat nog wel een beetje natuurlijke sturing nodig heeft. Sturing die ze hier met een bedeesde castraat en een moeder die op dit moment liever rust wil, niet genoeg krijgt. Behalve dan van ons maar katten onderling kunnen dat veel beter.

Ze is 3 kleurig en geglitterd, heeft een prachtig horizontaal patroon, goed contrast, een gespotte lichte creme-witte buik, mooie laaggedragen staart, kleine oortjes, rond voorhoofd en een sterke kin. De ogen zijn nu naar goudbruin aan het kleuren. Haar karakter en hele lichaamshouding is op en top bengaal. Ze houdt van mensen, katten en gezelschap in het algemeen. Ze is niet snel bang, heeft een eigen willetje wat ze ook goed duidelijk kan maken, heeft energie te over en is uiteraard zeer nieuwsgierig.

Meer details kun je vinden op info Felice en natuurlijk bij Kittens 2005. Bij log 36 in dit dagboek begint haar levensloop.

Mocht je Felice in overweging willen nemen dan kan je natuurlijk altijd hier langskomen om haar geheel vrijblijvend in het echt te zien. De foto’s op de website geven nu eenmaal wel een indicatie maar doen toch vaak afbreuk aan de werkelijkheid.

Als je nog vragen hebt, mail me gerust: cattery@ifness.com

7 thoughts on “80 Fokpoesje zoekt huis (12 weken)

  1. Jammer dat je haar niet op het vliegtuig wilt zetten, ze zou hier een pracht leven hebben in een huis waarvan de beneden verdieping speciaal voor de katten gebouwd is!

  2. Wauw! een hele verdieping speciaal voor de katten….Kun je Felice niet op komen halen…?

  3. Zeg… je twijfelt toch zeker niet aan mijn zwem capaciteiten he?!?
    Ellie: we zijn er nog over in discussie hier met de familie. Ik heb een dochter die niet zo kapot is van bengalen, ookal heeft ze er nog nooit eentje gezien, en we moeten eens informeren naar de kosten en voorwaarden van een kat transporteren naar Amerika. Er zijn nogal wat voorwaarden, en zeker hier in Georgia waar tot voor kort bengalen compleet verboden waren.

  4. Judith, ik begrijp het, maar ik denk dat ze heel erg op haar plaats zou zijn bij jou. 😀
    Enne met een paar Pilates-lessen zwem je zo naar de overkant!!

Comments are closed.