37 Kitten 1 Ieniemienie Frummeltje

Ik had verwacht dat hij vannacht zou gaan. Kitten 1, tijdelijk Ieniemienie Frummeltje genoemd. Hij is zo zwak en zo afgevallen ondanks mijn bijvoeding. Elke 2 uur druppel ik er melk in, waar ik een half uur over doe. Dus 1.5 uur later kan ik weer aan de slag. Dag en nacht. Gisteravond heb ik getwijfeld, moet ik hem wel blijven kwellen hiermee? Mag hij niet gewoon gaan? Laat hij dan maar gaan met een volle buik en niet met honger. Hij is er nog en stilletjes hoop ik nog steeds op een wonder.

Zahra gaat goed gelukkig! Ik mag zelfs de ab pillen in haar bekkie duwen. Kitten 2 drinkt bijna de hele dag zelf en ik voed hem niet bij. Ik wil het broze evenwicht tussen hem en Zahra niet verstoren.

Ik ben moe, zo moe…

7 thoughts on “37 Kitten 1 Ieniemienie Frummeltje

 1. Zolang die kleine blijft vechten, jij ook volhouden hoor! Ik ben blij dat het 2e kitten zelf drinkt nu, dat is goed nieuws!

 2. Ach Ilona, wat erg allemaal. Ik voel helemaal met je mee. Het gaat helaas niet altijd goed met het bevallen. Ik hoop voor je dat het kleine kitten het toch nog redt. Ik ben blij dat de andere goed drinkt. Erg jammer allemaal vooral als je rekent op een mooi nest met uitzonderlijke stamboom en dan zoiets.
  Ik wens je veel sterkte.

 3. Wat vervelend.
  Wel even een tip voor je, zodat je nummer 2 niet alsnog verliest. Wel blijven bijvoeren, ondanks dat het bij de moeder drinkt. Want het heeft door alle problemen een tekort aan essentiele stoffen en heeft extra voeding nodig om aan te sterken. Ik geef in zulke gevolgen hoge kwaliteit kttenmelk met colostrum.
  Ook opletten dat het kitten ook op de zij gaat liggen. Doet het kitten dit niet uit zich zelf, dan dagelijks een paar keer op een zij leggen. Doe je dit niet, dan ligt het toch nog verzwakte kitten 24 uur op zijn borstkast met hele nare gevolgen. Het zou vervelend zijn als hij wel deze periode door komt, maar dat je hem na 3-4 weken alsnog moet laten inslapen.
  Veel sterkte ermee

 4. Hallo Ilona,
  vind het heel erg dat het zo is gegaan, ik hoop dat ze het allebei nog redden.veel sterkte ermee!

 5. Ilona,
  Wat jammer van de kittens, ik wens je heel veel sterkte en hoop dat het kitten wat wel goed drinkt het zal redden.

 6. Lieve Ilo,
  Veel sterkte met dit verlies. Ze zijn in warmte gegaan, zeker van Zahra.
  Lieve Zahra, knokken hoor meiske.
  Bella.

Comments are closed.