34 Onrust

16.00 uur De onrust is nu echt begonnen. Donkere plekjes zoeken, vaginale uitvloeiing. Haar buik is anders van vorm, de kittens zullen wel aan het indalen zijn. Ik vermoed dat het nu niet lang meer zal duren!

19.00 uur Ze ligt in de doos te spinnen. Nog geen weeën en ze valt regelmatig in slaap. Ik heb maar een stapel vouwwas meegenomen en bereid me voor op een lange zit.

22.00 uur Ik ga een matrasje bijtrekken. Dit wordt nachtwerk. Ze is erg onrustig en ze kruipt op dit moment het liefst in me om maar zo dichtbij mogelijk te zijn. Maar nog steeds geen weeën.

0.30 uur Het wordt serieus. Heftige contracties en ze kan maar niet beslissen in welke doos ze wil. Of liever toch tegen mij aan…

0.49 uur Een marble katertje! Heel erg klein. Maar 58 gram.

6 thoughts on “34 Onrust

 1. Zielig vind ik dat altijd als een kat pijn heeft.
  Ik ben benieuwd hoe de kittens eruit gaan zien.

 2. Ha Marilyn,
  Ik ben ook erg benieuwd! Eindelijk zien wat ik al zo lang voel bewegen.
  Leuk dat je meeleest!

 3. En nu? 10:56 uur? Zit je in de kittens en een tevreden moeder? Is alles goed gegaan, is het laat geworden? Is het knuffelig, hummelig en schattig? Kijk erg uit naar meer nieuws, als je uitgerust bent straks!!!
  Veel knuffels, Ellie

Comments are closed.