32 Goedmakertje

quote Judith :: 28 oktober 2005 01:15:
Nou daar moet ik even tranen van wegslikken hoor.
quote Ellie :: 28 oktober 2005 12:32:
Ben ik weer helemaal triest geworden van dit verhaal…
…(volgende keer weer wat vrolijker nieuws over Zahra?)

Goedgemaakt?

2 thoughts on “32 Goedmakertje

  1. Komt na het lezen van dit stukje weer helemaal het afscheid van onze rode kater afgelopen februari boven. Het verwerken duurt lang ook als er al lang weer twee bengalen door je huis rennen. Ook hij heeft een plekje in onze tuin gekregen.

  2. Hoi Rita,
    Leuk dat je meeleest! Ik hoop dat van het afscheid van je rode kater ondertussen de hardste kantjes af zijn. Met bengalen verlang je misschien ook wel eens af en toe nog wel eens terug naar de gemiddeld o zo makkelijke huis- tuin- en keukenkat. 😉 Ik soms wel om eerlijk te zijn. Wanneer ze weer ons geduld danig op de proef stellen bijvoorbeeld… ooohhhh als het goed is heb ik er binnenkort nog veel meer dan 2. 8)

Comments are closed.