348 Verhuisd

De kittens hebben alle 3 hun huisje gevonden en zijn verhuisd. Nati is vandaag naar haar nieuwe huis gebracht.


Nati die een allerlaatste slokje melk te pakken krijgt, al is het in nog zo’n debiele houding:

Nova met Zumstar Yumi in haar nieuwe huis:

Nicky met Anna in zijn nieuwe huis:

Het gaat goed met de kleintjes en ik heb met volle teugen genoten. Het was fantastisch na al die jaren weer eens een nestje in huize Ifness te mogen krijgen.

En hoe rot het ook was er achter te komen dat ze PK-Def drager zijn, dat Tino PK-Def lijder is… dit nest ging zoals het moest gaan. Geen moeder die ziek werd, geen moeder die nagenoeg in haar bevalling bleef, geen dode kittens, geen stervende kittens, geen kittens die geflest moesten worden, geen gebroken botten, geen vergiftigde kittens, geen gevallen kittens, geen kliniekopname van moeder, geen eindeloze extra dierenartsbezoeken, geen angst, geen moordende onrustheid, geen slapeloze wakende nachten. Ik heb het in de 2 (en enige) nesten hiervoor allemaal meegemaakt. Geen geen geen. Alleen maar lief, leuk, schattig, fijn en vooral vanaf dag 1 tot nu moeder en grut volkomen gezond en gelukkig. Heerlijk.

2 thoughts on “348 Verhuisd

  1. en niet te vergeten: 3 belachelijk prachtige lieve kittens! 😉
    Tino x Flash is echt een prachtige combi! Ondanks de pf-def idd.. 🙁

Comments are closed.