347 Valeriaan

2 kittens, Nova en Nicky zijn verhuisd. Het gaat heel goed met ze. Daarover later meer. Eerst de situatie hier thuis.

Is dit echt? Soort van. Ik was de ruzies zo ontzettend zat, de stress, het gegrom en het constant elkaar de haren in vliegen. Flash versus Zahra. Zahra versus Flash. Zahra versus kitten Nati. Pixie versus Nati om daarna op haar donder van Flash te krijgen (logisch!!!). Een minuscuul drupje valeriaan in de nek van Nati en zelfs Flash en Zahra komen bij elkaar in de buurt zonder dat het op vechten uitdraait. Gedurende de likbeurt die Nati krijgt om de valeriaan op te likken, proeft Zahra ook haar werkelijk geur. Met 2 keer valeriaan gaat het nu behoorlijk goed tussen Zahra en Nati.
Nu alleen Pixie nog. Ik ben er nog niet achter hoe ik haar kan overhalen Nati ook lief te vinden of niet zo angstig te reageren. Het zal wel loslopen zolang Nati hier nog is. Ze moeten wel. 🙂