331 Kabbelen

Hier kabbelt ondanks alle consternaties alles rustig verder. De kittens hebben er maling aan. Ze zijn druk bezig met het leven leren. Eten, plassen, spelen, klimmen, verkennen, groeien en slapen. Flash heeft ondertussen eigentandig bijna alle snorharen bij haar kroost afgebeten. De kleintjes zijn haar iets te ondernemend en zo hoopt ze dat ze wat minder ver durven. Helaas voor haar was het een zinloze actie. Het zijn en blijven bengaaltjes! Ons machtig mooie katertje heeft, voor wanneer hij groot is, een fantastisch huis gevonden. Er wordt door zijn aanstaande personeel hard gebrainstormd op een passende naam.
Poesje 1 en poesje 2 zijn nog beschikbaar. Poesje 1 wat meer op zichzelf, poesje 2 een 2e Flash. En alle 3 zo lief, zo sociaal, zo nieuwsgierig en al best een beetje zo stout. Het is fijn weer van die kleintjes in huis te hebben!


Filmpje van zijn aanstaande personeel


Poesje 2


Poesje 1

>
Poesje 1


Poesje 1


Poesje 2


Katertje


Katertje

One thought on “331 Kabbelen

Comments are closed.