325 Speeltuin

Mamma besloot haar kinderen mee te nemen naar de speeltuin. Dat klinkt leuker dan het was.

De slaapkamerdeur staat al een aantal dagen de hele dag open. Dat ging prima. Katten kwamen al dan niet grommend op bezoek maar Flash vond het wel best. Zelf kwam ze regelmatig even beneden buurten.

Vanmiddag was er een kitten weg! Flash was nergens te bekennen. Toen ik haar riep, kwam ze van boven. Samen met Jem hebben we de slaapkamer afgezocht en boven afgezocht. Niets. Boven is de kattenkamer waar iedereen graag slaapt en speelt. Deze is compleet ingericht puur en alleen voor de katjes.

We hoorden niets, we zagen niets. Ik kreeg stiekem al schrikbeelden van wat een andere fokker met een kitten had meegemaakt. Moeder die een eigen kitten van 4 weken de kop afbeet. Uiteindelijk kwam Flash kitten 2 halen en zijn we haar gevolgd. Ze ging linea recta naar de reisbench in de bench van de kattenkamer. Kitten nr 3 was ze vergeten en die zat op een gegeven moment heel zielig te piepen dat ze zo alleen was. Daarmee hebben we haar maar even geholpen, behalve dat ze Zahra tegenkwam onderweg. Ik kan je vertellen, met een kitten in je bek en dan een boze geschrokken Zahra tegenkomen is geen pretje!

Enfin, alles ligt weer. In een veel te kleine reisbench, dat dan weer wel. Maarja, zelf gekozen. Ken-ik-er-wat-an-doen. Voorlopig maar even met de kamerdeur dicht want die andere 2 snappen er niets van en zijn in staat de toegang voor Flash naar binnen te versperren omdat het ook hun kamer is. En laten we dat nou maar even niet uitlokken.