315 Flash haar verrassing

Voor degenen die het gemist hebben. Tino is een tijdje hier geweest. Het was de bedoeling dat hij langer zou blijven maar de arme jongen kwijnde weg van heimwee.

Die Tino!!!! De ‘ouwe’ snoeperd!

3 weken geleden was ik tijdelijk Flash kwijt. Ik had Tino in zijn kamer eten gegeven en geknuft. Ik trek de deur weer achter me dicht. Niets aan de hand. Maar toen… een uurtje of 2 later, realiseerde ik me dat het wel opeens verdacht stil was in huis. Waar was Flash? Zoeken zoeken zoeken. Even bij Tino kijken… Eh, waar was Tino? Normaal gezien kwam hij altijd op me af blij met wat extra aandacht.

Neeeeeeeeeee!!!!! Daar was Tino, daar was Flash! De een op de ander! Maar Flash was nog helemaal nooit krols geweest? Maar Flash vertoonde nu toch ook nog geen krolsheid? Nou, 2 dagen later wel! Toen begon ze met roepen hoor.

De HCM screen heb ik als een haas geregeld want na de gebeurtenis bij N. wist ik dat dit wel eens serieus kon zijn. Flash is erg van karakter veranderd in de afgelopen 3 weken en het was me al snel duidelijk dat het niet alleen serieus kon zijn maar het waarschijnlijk ook gewoon zo is.

Oordeel zelf:

Mijn buikgevoel zegt me dat dit geen opkomende volgende krolsheid is…
Tegen de tijd dat de kittens komen, zal ze een jaar zijn. Iets te vroeg naar mijn streven maar enfin… het komt wel goed.

En Pix? Die gaat krolsheid in krolsheid uit op het moment. Ik kijk het even aan met haar, maar niet te lang. Deze uitputtingsslag wil ik haar niet nog maanden aan doen…

2 thoughts on “315 Flash haar verrassing

Comments are closed.