314 Flash Splash

Van een lieve vriendin (3x raden wie) kregen de katjes een waterfontein. Tot mijn schaamte moet ik bekennen dat ik een Flash heb. Een Flash die alles sloopt en alles te leuk vindt. Wat ik niet allemaal al heb moeten wegdoen of aanpassen sinds zij in huis is. Het is ongelooflijk. En we waren al jaren redelijk bengaalproof voor ze kwam.

Ik liet de fontein 2 minuten alleen met Flash. Toen ik weer terugkwam bromde de fontein. Het water was er uit! De pomp liep droog! En oh eh.. mijn keukenvloer had een liter of 4 water te verwerken gekregen…

Dit is wat er gebeurde toen ik de fontein nogmaals vulde, deze keer voorbereid met handdoek en daarna dienblad eronder:

Misschien leert ze nog wat van Pixie. Die spettert alleen maar, zoals het hoort. En oja, het was de bedoeling dat ze er uit drinken toch? Zucht.

One thought on “314 Flash Splash

Comments are closed.