299 Nogmaals

Vandaag is Saphiera nogmaals verhuisd. Nieuw huis, nieuwe mensen, nieuwe kansen. We duimen dat ze kan wennen, we duimen dat ze het daar leuk vindt en we duimen dat ze met het al aanwezige bengaaltje vriendinnetjes wordt.
We hebben alles meegenomen wat Saphiertje kan helpen in het begin, bench, tentje, haar geadopteerde slaapzak, lekkers, speeltjes, borsteltje en flinke dosis geruststellende liefdevolle woorden. Tim en ik hebben beiden een erg goed gevoel bij haar nieuwe personeel. Ze reageerde fantastisch op zowel haar als hem toen ze hier waren om kennis te maken. Ook toen we haar vanmiddag brachten, waren we beiden zeer aangenaam verrast over haar vertoonde durf. Zelfs hij werd zomaar besnuffeld.
En nu wachten we af… Het blijft nog wel even spannend.
Selma, Brian en kids: dank jullie wel!

Nog een paar laatste foto’s van mijn camera. De volgende die ik in de toekomst van haar kan laten zien, zullen hopelijk niet van mij zijn.

4 thoughts on “299 Nogmaals

Comments are closed.