231 Verdwenen mandje

Op zolder, de slaapplek van de katjes voor de nacht, staan normaal gezien 2 mandjes. Er zijn daar nog tig andere plekken waar ze lekker kunnen slapen op een verhoging, met kussentjes, met kleedjes, met alles wat poesjes zich kunnen wensen. Maar de mandjes zijn favoriet.

Een paar dagen geleden was ik een mandje kwijt. Echt kwijt. Pebbles duwt geregeld haar mandje op de grond en Zahra voelt zich dan verplicht Pebbles in haar mandje toe te laten. Wanneer ik even rondkijk, vind ik Pebbles’ mandje wel weer ergens op zolder. Deze keer kon ik het mandje nergens vinden. Pebbles zelf kon ik trouwens ook niet vinden.


Zag ik dat wel goed? Wie zit daar in de openstaande reisbench?

Wie zit daar in de openstaande reisbench met mandje??

Ik vraag nog aan Tim: "Waarom heb je dat mandje nou in de reisbench gezet?" Tim hoogstverbaasd: "Dat heb jij toch gedaan?" Nee, mevrouw heeft het zelf gedaan en is zeer tevreden over het resultaat. Bij nader inzien bleek dat ze eerst de kussentjes die al in de bench lagen, eruit had gesleept. Om daarna een mandje in de bench te proppen is geen simpel klusje. We laten hem maar staan. Scheelt haar een hele volksverhuizing en heel wat geprut en gedoe voor de komende nacht.

2 thoughts on “231 Verdwenen mandje

Comments are closed.