6 thoughts on “185 In poezen ingepakt

 1. een poos gelededen wisten ze nog niet wat er boven hun hoofd hing.
  maar nu denk ik dat ze het eigenlijk wel erg gezellig vinden.
  vooral Pebbels die heerlijke warme lijven dat vind ze heerlijk!
  Echt fantastisch om te zien!
  Bij ons in lelystad is de strijd nog niet beslist, het lijkt of Lira het niet wil begrijpen, ook al krijgt ze een flinke knau, ze gaat er gewoon gelijk weer achterna of dat het een spelletje is, en Florijn maar brommen en blaasen.
  Maar ze hebben al wel samen op het show-kussentje gelegen.
  Het zal wel goed komen denk ik, jullie foto's zijn in ieder geval een bemoedeging voor ons.
  Groet, Martin

 2. Hallo Martin,
  Tussen een moeder en kitten is het altijd een stukje lastiger. Lira is nu in de leeftijd waarbij ze in 'natuurlijke' omstandigheden door haar moeder verstoten zou worden om haar eigen gang te gaan. Laat die 2 maar zo veel mogelijk de orde uitvechten en grijp alleen in wanneer het te erg wordt. Je kunt Florijn misschien wat meer even met je meenemen, regelmatig wat extra aandacht 1 op 1 zonder die kleine er gelijk bij. Dat heeft ze waarschijnlijk gewoon even nodig. Het gaat wel goedkomen hoor, maar ik verwacht dat dat nog wel eventjes gaat duren. Bij Zahra en Ishoe ging het net zo. Pas toen Ishoe in zijn puberteit kwam en er achter kwam dat hij het toch echt niet van Zahra ging winnen, kwam er meer rust in de tent. Nouja, voor zover je van rust kan spreken met 2 bengalen. 😉
  Bij Zahra en Felice is het niet goedgekomen maar Felice was ook nog maar 6 maanden toen ze hier wegging. Die 2 zaten nog volop in de testfase en Felice was een katje dat koste wat het kost haar zin moest hebben. Dat was ze zo gewend als enig kitten en dat was haar karakter. Volgens mij is Lira niet zo dus hou goede moed! Als het straks wat mooier weer wordt, misschien kunnen jullie ervoor zorgen dat ze op 1 of andere manier naar buiten kunnen? Een ren, een afgeschermd stuk tuin of hoe dan ook. Dat zal al een stuk schelen!

 3. Hoi Ilo, regelmatig bekijk ik weer even je log, en zie dat jullie nieuwe poesje er al weer een tijdje is, en hélemaal ingeburgerd!!! Fantastisch om te zien, daar word je toch gewoon blij van! Heerlijk om te zien!
  Ik heb er sinds 4 maanden ook een poesje bij, kruising pers/maincoon (gelukkig een neus!) een heerlijk, lief en knuffelig ding. Het leek ons wel een goed plan, een poesje bij al die katers, en dat wás ook zo!
  Heel veel geluk met jullie Pebbles!!
  groetjes
  Irma

 4. Hey Irma! Long time no see. Heb gelijk weer even op je website gekeken. Leuk en wat een homptiedomptie!

Comments are closed.