183 Herkenning

Mijn weblog wordt veel gelezen. Dat heeft zo zijn voordelen en nadelen. Wanneer je dan hier en daar ook nog een foto van jezelf erop zet, gebeurt het wel eens dat je bij specifieke gebeurtenissen herkend wordt. Zo ook op de kattenshow in januari in Utrecht. Meerdere malen werd ik enthousiast aangesproken door mensen die mij blijkbaar erg goed kenden, precies wisten dat ik voor Pebbles kwam en dat ik door mijn verrotte rug nooit eerder op shows kwam. Sommigen herkende ik, maar sommigen ook niet. En het is dan zo genant om te vragen met wie ik het genoegen heb. *bloos*
Blijkbaar wordt er niet alleen gelezen, maar er soms ook echt wat mee gedaan. De foto’s hieronder zijn van Rita. Zij heeft haar kantoor behangen met bengalenfoto’s. En dus niet alleen van haar eigen bengalen. Herkennen jullie je foto? Ik heb de mijne al gezien. Dank je wel Rita, ik vind dit echt een groot compliment en heel erg leuk!


© Rita


© Rita

One thought on “183 Herkenning

  1. Ilona, erg leuk dat je de foto`s erop geplaatst hebt. De bengalen waaronder Felice op de onderste foto zijn inderdaad niet van mij. Maar op de andere foto staan mijn eigen bengalen Cheetah en Sphinx. De foto`s zijn vaak een aanleiding voor mensen om mij iets te vragen over de katten. Meestal hebben ze nog nooit van Bengalen gehoord en zij ze helemaal verbaasd dat er zulke huisdieren bestaan. Ook jou Felice wordt vaak bekeken en besproken. In de trant van "denk je nu echt dat ze dat kan lezen? Meer plaats voor mijn eigen foto`s heb ik daar helaas niet omdat anders mn collega`s in opstand komen.

Comments are closed.