181 Vorderingen

Ook kleine poesjes gaan naar school. Net als Felice in 2006. Het blijven dierbare foto’s voor me. Zo’n trots ventje met ‘zijn’ poesjes.Pebbles is aan het tanden wisselen en net als een puppy kauwt ze overal op. Van de trapranden is er al behoorlijk wat verf en hout afgeschraapt. Een gedroogd hard visje voor het slapen gaan, lijkt me een gezondere keuze. En met succes!


Een paar dagen geleden gebeurde dan eindelijk waar we op zaten te wachten. Pebbles liet haar onderdanigheid aan Zahra merken door op haar rug te gaan liggen en haar kwetsbare buik bloot te geven. Zahra peperde het er nog even flink en redelijk hardh(t)andig in. Sindsdien is het over met het gegrom en gemep. Ishoe heeft 1 dag nodig gehad, Zahra 4 dagen. Al met al is het ons reuze meegevallen. Opvallend ook hoe veel beter Pebbles’ vacht er sindsdien uitziet. Twee volwassen tongen doen wonderen!

3 thoughts on “181 Vorderingen

 1. Wat een ontzettende mooie foto's! Wat is Jem alweer gegroeid en stukken zelfverzekerder kijkt hij de wereld in; heerlijk dat een jongeknul zo gek is op dieren!!! En wat fijn om te lezen dat het nu ook goed gaat met Pebbles en Zahra! HOERA!!!

 2. Heeft pebbels haar keuze van school al bekend gemaakt.
  Want op 18 januarie heeft ze de Laetare in Lelystad ook al van binnen bekeken.
  Toen is ze samnen met haar zusjes op het podium in de week sluiting geweest.
  De hele school heeft toen gezien dat ze door een hoepel kan springen, alleen het applaus was wel een beetje eng ze wilde weer gauw in de bench.
  Eigenlijk weet ik het wel hoor bij jullie wil ze nooit meer weg.
  Jem is te lief voor haar en Ishoe wil ze zeker ook niet missen, en een surogaat moeder is ook niet mis beter kun je je niet wensen als kat.
  Pebbels wij wisten wel dat het je zal lukken om ze voor je te winnen meid een betere plek kun je je niet wensen.
  En wij, wij hebben er ook goede contacten bij namelijk die lieve bediende van je.
  met een dikke knuf van ons alle hier ook van Lira en Florijn

 3. Ik vind het zo jammer dat dat hier niet mag, want er zijn zoveel kinderen allergisch, en in het land waar je iedereen voor alles naar de rechter kan slepen is dat geen goed idee. Leuke foto's en jeetje mina wat lijkt dat joch op jou Ilo! Vroeger was het altijd een kopie van Tim, maar nu is het echt moeders wat ik in zijn gezicht zie. Fijn dat Zahra ontdooit is, die moest dus gewoon even haar positie duidelijk maken. Het zal er gerust af en toe nog wel eens hard aan toegaan, maar ik denk dat je volledige harmonie gauw tegemoed kan zien:)

Comments are closed.