148 Warm

Ishoe’s vaste plekje hier in de studio waar de computer staat, is onder de lamp. Het past net, het is lekker warm en het is vooral heel erg dicht bij mij. Hij schroeit wel eens een oor of een staart maar hij blijft volhouden. Ter afwisseling een beetje voor het scherm wandelen, over het toetsenbord stampen, om daarna weer toch onder de lamp terecht te komen.3 thoughts on “148 Warm

  1. Typisch voor de bengaal zeker!! Sphinx doet het ook; èn onder de lamp liggen èn over mn toetsenbord banjeren. En dan aldoor onder mn neus langs zodat de haren lekker in je neus kriebelen. Altijd feest met bengalen.

  2. Ik denk dat dat iets kat-eigen is, alledrie mijn katten doen het ook. Oliver gaat gewoon dwars over mn toetsenbord liggen omdat hij geaait wilt worden:)

  3. Rita en Judith,
    Het is inderdaad een kat-eigen iets. Het zijn ook niet alleen de haren die lekker in je neus kriebelen. Ik krijg ook altijd een met opgetrokken staart, niet al te fris anusje vlak onder mijn neus geduwd…. ;-)))) Ook wel bekend bij jullie neem ik aan? Vaak ook nog eens met trillend achterlijf wat ik herken van het bekende sproeien bij niet gecastreerde poezen en katers. Ik moet er even niet aan denken om dat in mijn gezicht te krijgen, maar gelukkig blijft het tegenwoordig bij alleen de neiging… Afkloppen maar!

Comments are closed.