372 Zoek de verschillen

Belachelijk! Pixie is de enige kat hier ooit in huis die altijd met een AH Beesie op de rand van de stoel wil balanceren. Bij Pixie moet het altijd een rood Beesie zijn. Ze is er zo op gefixeerd dat ik hem ook wel eens wegleg. Ze zit er constant mee in haar bek zit te mieuwen en te doen. Zeker nu de kittens haar constante hulp niet meer nodig hebben, zoekt ze een vervanging. Ze neemt het rode beesie overal mee naar toe en gunt zichzelf geen rust zolang dat ding ergens is. Ik heb 2 rode die ik regelmatig in de vaatwasser gooi omdat ze te vies zijn om aan te pakken door al het gelebber. Of ze nu schoon zijn of vies, met een andere kleur doet ze het niet. Het moet persé een rode zijn. Balanceren ermee op de stoel doet ze alleen niet meer.

Elo daarentegen, doet het ook met een oranje. Balanceren op de rand van de stoel met zo’n ding in zijn bek. En hij heeft het Pixie nooit zien doen want het balanceren was van voordat ze haar kittens kreeg. Dit is echt wel heel weird. Is het erfelijk ofzo?

Elo:

Mamma Pixie toen ze nog een klein Pixie was: