132 Waakhonden

Zahra en Ishoe hebben hun eigen waakhondeigenschappen. We hoeven nog geen bordje op te hangen

maar grommen kunnen ze als de beste. Als de deurbel gaat, wordt er gegromd. Als je op een onverwacht tijdstip door het huis rondwaart, zoals midden in de nacht op weg naar de wc, wordt er gegromd. Soms echter wordt er gegromd zonder dat ik daar een reden voor kan bedenken. Ze schieten beiden tegelijkertijd overeind, kijken vervaarlijk naar iets in de kamer waar ik alleen maar lege plek ontwaar en ze grommen! Als je er over na gaat denken en de keren meetelt dat je stapjes op de trap hoort maar er niemand boven is, je iets in je ooghoek denkt te hebben gezien of er ergens iets in huis op onverklaarbare wijze omvalt, zou je toch stilletjes gaan denken dat je huis niet alleen door jou, je gezin en de katten wordt bewoond.

One thought on “132 Waakhonden

  1. Ook ik heb een Bengaal, een blauwe weliswaar en heb er heel veel plezier aan. Mijn vriendin kweekt Bengalen en ze had me op voorhand al gewaarschuwd voor hun eigenschappen maar het tegendeel is waar. De mijne is ne knuffelpoes, ligt graag dicht bij mij in de zetel, is niet agressief tegenover men 9 andere poezen, is gehoorzaam als ik eten geef en idd. het is een waakpoes. Als de bel gaat begint hij te grommen 🙂 Hij is wel al enkele keren ontsnapt bij mij thuis en terughalen is niet evident. In het nauw gedreven komen hun wilde eigenschappen boven ma bovenal zou ik hem zeker niet willen missen en zou ik zeker nog Bengalen houden. Het zijn zeer intelligente dieren en levendig maar dat neem ik er maar al te graag erbij want de liefde die je terugkrijgt is oprecht. Vriendelijke groetjes uit Oostende, Belgie

Comments are closed.