5 Op bezoek bij… Isra

Van de kittens 2004, is Isra, is naar de geboortecattery Lopend Vuur van Zahra gegaan. Dit was één van de voorwaarden om met Zahra te mogen fokken. En nu staat ze daar op hun site te blinken en schitteren van schoonheid. De lovende woorden die ze over haar schreven, maken me stiekem toch wel een beetje trots!

 

Foto © Lopend Vuur
In juni ben ik bij haar op bezoek geweest en heb met eigen ogen mogen aanschouwen dat er geen woord overdreven was!

Volgende week ga ik bij Ishie (nu Shaki), haar Abyvriendinnetje en hun beider baasjes op bezoek. De camera gaat natuurlijk weer mee.


Foto © Shireen
Ishie, ik noem haar nog steeds zo, was mijn keuze om te houden, maar het liep uiteindelijk iets anders. Ik heb er geen moment spijt van gehad hoor. Ishie heeft het beste thuis gekregen wat ze had kunnen wensen.
 

Foto © Shireen