108 Lief dagboek

Even geen nieuws hier. Alles gaat goed. Zahra en Ishoe puffen de hele dag in de ren van de warmte maar ze vinden het heerlijk. Ze beginnen de diverse hondjes die elke dag langskomen al te kennen. Bij sommigen hoeven ze zich geen zorgen te maken en trekken ze hooguit een wenkbrauw op. Veel te warm om je druk te maken! Bij anderen echter is het wel het oude verhaal.

Ik krijg hier en daar mailtjes van mensen die ook graag het alllereerste begin van het dagboek willen lezen maar het niet zo makkelijk kunnen vinden.

Hier begint het verhaal van onze Zahra als klein kittenmeisje.

Hier begint het verhaal van onze Zahra toen ze voor het eerst moeder werd.

Voor beiden geldt, op de foto’s doorklikkken en je komt vanzelf bij de volgende pagina. Niet elke pagina heeft tekst.

Het Kittens 2004 dagboek is verdeeld in weekverslagen. Na de laatste foto kom je terug in het overzicht van die week en van daaruit kun je doorklikken naar de volgende week.

Het geschreven dagboek in de periode na het uitvliegen van 3 van de Kittens 2004 en het weblog, houden jullie nog van me te goed. Dat staat nog steeds niet online… zucht. De foto’s natuurlijk wel!

One thought on “108 Lief dagboek

  1. Haai Ilo, ik had al zo lang niet op je web-log gekeken, joh! Genoten van al je foto's en toch even geschrokken van Felice. Jammer dat het niet werd wat jullie gehoopt hadden, zo'n afscheid is altijd moeilijk :-(.
    Het andere duo is als vanouds heerlijk!!!! 🙂

Comments are closed.