102 Living dangerously

Vorig jaar, toen Ishoe nog een jong onbezonnen kitten was, kreeg ik het luminieuze idee om voor onze 1000-en-1-nacht slaapkamer van glanzende voile een vitrage te maken. Het was prachtig! Ishoe vond de rondzoemende insecten die op het glas op zoek waren naar een ontsnappingspoging naar buiten, echter prachtiger. In zijn onstuimige strijd elke kamer insectenvrij te houden, sneuvelde de vitrage op een gegeven moment tot een onherstelbare lap gescheurde stof.

Dit jaar probeer ik het weer. In 2 kamers heb ik weer voile vitrage hangen en weer vind ik het prachtig. Door schade en schande wijs geworden, knoop ik het vaak op zodra ik merk dat er ergens een vliegje rondvliegt.

Het is fijn hoor, zo’n natuurlijke insectenverdelger maar ik hou mijn hart vast.

3 thoughts on “102 Living dangerously

  1. Wow! Bengalen! Als ik ooit ruimte heb voor een derde kat wordt het sowieso een Bengaal, maarjah, mijn Maine Coon neemt al zoveel ruimte in. 😉
    Ze zijn prachtig!

Comments are closed.