61 Geleende camera

Ik zeur al tijden dat ik een nieuwe digi-fotocamera wil, maar mijn eisen zijn hoog en bijna niet combineerbaar. Dus ik wacht totdat de voor mij perfecte camera wordt uitgevonden en zich aandient. Dit weekend hebben we van een vriend zijn Sony Cybershot DSC-F828 te leen. Niet voor dit doel maar het kwam wel mooi uit!

Ik ben nog niet klaar met deze camera. De kleuren zijn niet naar mijn zin, het scherpstellen is een drama, een snel bewegend kitten fotograferen doet elke foto compleet mislukken en met flits fotograferen geeft een veel te lange afdrukvertraging. Maar dit zal ongetwijfeld bijna allemaal aan mij liggen. De handleiding is ‘maar’ een pagina of 160 vol compacte info en mogelijkheden en ik ben vandaag enigszins lui.

8 thoughts on “61 Geleende camera

 1. Hmm ze ziet eruit om te stelen zo lief en poepig 😀
  Dat word een grote tas neenemen als we langs kunnen komen 8)
  Ik vind de foto's mooi hoor

 2. Nou het lijkt me dat deze camera prima foto's neemt. Wij hebben een Canon Powershot S2, en ookal is Oliver razendsnel, we kunnen er goede foto's mee nemen, en haarscherp! Goh was een lekker mormel is Felice:)

 3. Re: Nou het lijkt me dat deze camera prima foto's neemt.
  Eh, ik had je nog niet verteld hoeveel foto's ik vandaag geschoten… en even hard weer weggegooid heb. 8)
  Re: Dat word een grote tas…
  Wij houden hier standaard tassencontrole aan de deur. 😛

 4. Prachtige fotoos hoor. Ik heb zelf deze zomer een Minolta Dimage Z20 gekocht. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en kleuren van de fotoos die zeer natuurgetrouw zijn. Een aanrader om katten te fotograferen.
  Je kunt ook series opnemen van drie waaruit je dan de beste kunt kiezen. Heel handig met bewegende doelen. Ps kijk eens op kieskeurig.nl voor vergelijking in prijs en kwaliteit.

 5. Nou dat is mooi we hebben genoeg kleine tasjes 😀
  Maar in een grote tas valt het minder op dat ze erin zit he 8)

Comments are closed.