352 Weer verhuisd

Diepe zucht. Nadat ik de hele boel naar Google blogger.com had verhuisd, begreep ik dat ze daar niet moeilijk doen om een heel log zomaar offline te halen en te deleten. Er schijnt niemand te bereiken te zijn en je kan naar je log, waarin jaren werk, fluiten. Daar heb ik weinig zin in.

Nu dan ben ik verhuisd naar mijn eigen server met het verschrikkelijk lastige programma WordPress. Ik kan best een beetje html-en en css-en (code schrijven) maar het lukt me nog niet om alles te krijgen zoals ik het eigenlijk zou willen. Ik hoop op dit moment dat het werkbaar is en dat ik gewoon weer kan bloggen.

Mocht er nu iets in jouw browser belachelijk eruit zien, werken er bepaalde dingen niet, heb je opmerkingen, aanmerkingen of tips… ik hoor ze graag: ilona apestaartje ifness.com Sluit als het mogelijk is een screendumpje mee want ik kan het log niet in elke browser controleren op het moment. Er zal in de komende dagen wellicht nog wel wat aan de opmaak veranderen, maar hoor alvast graag van jullie.

En laten we ajb hopen dat dit de laatste verhuizing was!

9 thoughts on “352 Weer verhuisd

      • Hehehe! Fijn Sabine. Ik ben nog wel even aan het prutten enzo. En loginspiratie is even helemaal weg… ik kan het niet dwingen helaas. 🙂

        • Sorry Sabine, ik ben bang dat wanneer je je wil abonneren dat je het nogmaals moet doen. De andere deed het niet. 🙂

Comments are closed.