350 Log verhuisd

Het kost nog even wat aanpassen en wennen, maar ik geloof dat we vrij naadloos zijn verhuisd naar Google blogger.com. Ik heb het domein weblog achter me gelaten na hun ‘soepele’ migratie. We proberen het hier opnieuw. Niet alle linkjes werken meer en de opmaak laat hier en daar nog wat te wensen over. Maar we kunnen weer bloggen!
Nu alleen nog wat inspiratie opdoen. Piece of cake… erm, of toch niet. 🙂

Ik hoop iedereen hier weer terug te zien!

5 thoughts on “350 Log verhuisd

  1. Ha Sabine! Of we hier blijven… ik weet het niet. Op zich is de interface best prettig en handig. Maar ik hoor net dat Google regelmatig zonder enige waarschuwing vooraf blogs delete omdat ze SPAM vermoedens hebben. En er is niemand die je dan kan contacteren, of bewijzen dat het geen SPAM is. Daar heb ik natuurlijk geen zin in. Mochten we weer terugverhuizen, of naar iets anders verhuizen, ik laat het weten. Gedoe!

Comments are closed.