323 Grote vriendin

Flash en de kittens liggen in onze slaapkamer met de deur dicht voor de rust. Pixie heeft het moeilijk. Ze mist haar grote vriendin. Maar wanneer die grote vriendin dan weer even komt buurten, ruikt die niet meer naar haar grote vriendin. Het is grommen, grauwen en blazen. Ik heb nog niet veel katjes gehad die zo vervaarlijk kunnen kijken. En Flash de grote vriendin in kwestie? Die snapt er niets van.

Ik had verwacht dat Flash nu ze kittens heeft wel eens heel beschermend en agressief zou kunnen reageren, maar daar is geen sprake van. Uiteraard heb ik noch Zahra noch Pix bij de kittens gelaten. Die stap komt later wel. We zullen zien hoe dat dan weer gaat verlopen.

4 thoughts on “323 Grote vriendin

  1. Arme Pix.. Snapt er ook niks meer van. Wacht maar tot zij kittens heeft, dan snapt ze het vast wel weer 🙂

  2. Nee die kat is doods- en doodsbang. Pix moet Flash weer opnieuw leren kennen maar dat gaat een beetje lastig als Flash zo veel nog bij de kittens is.

Comments are closed.