5 thoughts on “320 Oetsiekoetsie lief

 1. Pff, gisteren heb ik de beslissing gemaakt om al je blogs te gaan lezen. ik ben nu bij nummer 136 (http://ifnessbengalen.web-log.nl/ifnessbengalen/2007/01/136_op_schoot.html )
  Wat een mooie verhalen zeg 😀 En dan heb ik nog zoveel te gaan.
  Ik heb de posts na 136 nog niet gelezen, dus weet niet wat er voorafging, maar ik wens je heel veel plezier met dit nestje, en hoop dat is het voor je, wat je er graag van wilde hebben.
  Ik lees al je blogs omdat ik het interessant vind, en ontzettend leerzaam (net als de rest van je website).
  Hopelijk (als alles goed gaat) krijg ik in Oktober mijn eerste bengaal (een prachtige herplaatser). Als dit poesje bij mij gelukkig blijkt, zou ik erg graag een Marble poesje van jullie erbij willen hebben. Maar dat zien we terzijnertijd wel =)
  Geniet ervan!
  Groetjes,
  Sabine

 2. Allemensen Sabine. Dan ben je al een behoorlijke tijd bezig. 🙂 Fijn dat je in oktober een herplaatser krijgt! Dat is nog wel even wachten. 🙂

 3. Haha inderdaad, gisteravond, en vandaag op het werk (hele rustige dag op het werk 😉 Ik kan er niets anders van maken: ik ben bengalen verslaafd!
  Ben nu bij 231, en vindt het wel even mooi geweest 😉
  Oktober is inderdaad lang wachten, maar stiekem (indirect) wacht ik al 5 jaar… Sinds ik mn eerste bengalen heb gezien bij de dierenarts (deze waren van Cissy van Spotsalot). Dus dan klinkt Oktober ineens heel dichtbij =)

 4. Ja dat is echt lief 🙂
  Ik was btw 3 dagen bezig om ALLES te lezen haha.
  Zijn er al opties genomen op kittens of niet?

 5. Sjonge, je bent druk geweest! Nee, kittens worden nog niet besproken. Vanaf 3 weken en pas na bezoek van de mogelijke aanstaande baasjes. 🙂

Comments are closed.