306 Medicijnen

Helaas zijn er hier 3 parasieten in 1 kat gevonden via een ontlastingonderzoek. Wat betekent dat alle dames behandeld moeten worden. Elke parasiet achter elkaar, verspreid over een behandelplan van een maand. Wat zo ontzettend jammer is, is dat de smaak van kattenmedicatie geen enkele prioriteit heeft. Elke avond gaan we hier het gevecht aan. Deze keer een vloeibaar medicijn waar de dames ook nog eens erg misselijk van worden. Zodra het er in zit, gaan ze de bench in om daar een uur lang alles onder te kwijlen van ellende.

Het volgende medicijn, wat zo mogelijk nog smeriger schijnt te zijn, heb ik op verzoek in capsules laten bestellen. Helaas is ondertussen duidelijk dat ik het Zahra toch vloeibaar zal moeten geven. Zahra is niet te doen met medicijnen. Je kan haar op geen enkele manier vasthouden, in handdoeken wikkelen, of houdgrepen toepassen. Ze weet zich altijd los te wurmen en ze is verschrikkelijk sterk. Zo heeft ze in het gevecht mij te pakken gehad, maar ook haar eigen oorpunt met haar nagels door midden gereten. Ik had een vloer vol bloeddruppels, de hare vermengd met de mijne. En nu denkt ze dat ik haar oorpunt doormidden heb geknipt!

One thought on “306 Medicijnen

Comments are closed.