301 Ishoe anno 2010

Voor degenen die het niet (meer) weten. Ishoe was het kitten waar mijn zoon zo verliefd op werd. Hij werd te klein geboren in 2004 en ik heb hem met de fles bijgevoed. Hij is gebleven, totdat… hij het hier helaas niet meer trok. Ishoe heeft een paar stekkertjes in zijn koppie los. Een geestelijk niet helemaal in orde katje dus. Je merkt er weinig van maar als je hem goed kent is het wel duidelijk. Hier kon hij niet meer omgaan met de veranderingen en hij werd ongelukkig en lichamelijk ziek.
Na heel lang twijfelen heb ik hem 2 jaar geleden op de beste plek die ik kon bedenken herplaatst, bij Shekhinah. Ze heeft hem helemaal opgeknapt met al haar liefde, geduld en begrip. Nog steeds wanneer ik foto’s krijg, knijpt mijn maag zich samen. Omdat ik dat mannetje zo mis maar ook omdat ik zie dat het zo goed met hem gaat.
Loslaten kan soms zo goed zijn…

null

3 thoughts on “301 Ishoe anno 2010

  1. Wat super dat hij zijn plekje zo goed heeft gevonden!! Dat moet toch heel goed voelen 🙂

  2. Wouw, wat ziet hij er alert, ondeugend en goed uit!! Bravo voor zijn nieuwe bazinnetje!!!!!!!!!!

Comments are closed.