286 Zomaar een zondag

Zahra: “Joh, doe even gewoon, waarom ben je nou zo belachelijk aan de ruim? Geef mij nou gewoon even eten, dan is alles weer ok. Zie je dan niet dat ik hier bijna verhonger? Moeten die bakken ook, die zijn toch nog helemaal niet zo vies? Wat??? Saphiera krijgt hart in de ochtend? En waarom ruik ik Feliway? Ga je me nu een beetje paaien met snoepjes? Je denkt toch niet dat ik daar in trap? Gaat die ene bench dicht? Sjonge Saphiera, doe jij ook eens even normaal voor zover je daartoe in staat bent. Dat zenuwachtige gedrentel van jou, daar wordt niemand vrolijk van. Waarom gaan er nou weer een paar mandjes naar boven, we mogen met die verbouwing toch niet naar boven? Wat een aanstellerij voor de zondag. Iets klopt hier niet! Iets klopt hier helemaal niet en het bevalt me absoluut niet!

“Saphiera: “Ik word een beetje onzeker van je hoor. Dat gedoe en geschuif. Alles ligt van zijn plek. En overigens, ik heb honger! Oh fijn, schone bakken! Daar gaan we eens wat aan doen. Heeee, die ene bak daar kan ik niet bij, de bench is dicht. Dat is niet de bedoeling. Maak eens open? Oh mjammie, ik krijg zomaar hart! Oh nee jakkes, zat er net weer zo’n pil in mijn weggeschrokte hap? Wanneer kreeg ik die pillen ook al weer eerder? Wat maakt het uit, eerst mijn bakje leeg. Mmmmm, wat is er nou toch aan de hand? Ik kan mijn pootje er niet opleggen, maar er is iets gaande en ik word er eigenlijk best wel een beetje ongelukkig van. Vrouwtje, blijf wel in mijn gezichtsveld anders ga ik huilen hoor. Oh, wat is er toch gaande? Help!

Pixie is thuis!

2 thoughts on “286 Zomaar een zondag

  1. Mooie foto's van Pixie. Hopelijk wennen de dames snel aan de nieuwe kostgangster.

  2. Wow!! Wat een mooie ogen… en wat en opschudding voor de dames, maar ze zijn wel wat gewend denk ik zolangzamerhand.

Comments are closed.